ПРИБЛИЖАЯ НАШУ ПОБЕДУ


SotnikovGroup продолжает консультировать компании и усиливать их Создателей, осознавая, что каждый работающий во время войны бизнес — это вклад в нашу победу.
С большим удовольствием представляем отзыв владельца компании «Sezon» Сергея, прошедшего легендарный мастер-класс «Эффективная система управления финансами» и внедрившего в своём бизнесе данную систему, что позволило ему во время войны не только сохранить компанию, но и расширить розничную сеть.


«Після курсу наша компанія сильно змінилась, та вдалося вдихнути в неї нове життя. Вже через місяць я почав отримувати достатній дохід, за допомогою якого я тепер можу виконувати свою основну функцію і зайнятися розвитком компанії.


Ми розпочали масштабування і за перший рік ми відкрили 7 магазинів в 6 містах. Тепер, коли ми маємо достатню кількість надлишкових коштів, я можу передати посаду директора та зайнятися обов’язками власника компанії.


В ТОПів з’явилася правильна точка зору, що саме від них залежить та який дохід вони можуть. Тепер мені не потрібно переживати за рівень доходу, тому що система фінансів створює тиск, при якому немає іншого виходу, крім того щоб забезпечити компанію потрібним рівнем доходу.»


Записаться на следующий мастер-класс «Эффективная система управления финансами компании», а также узнать больше информации, можно по телефонам:


+380 (50) 211 79 57
+380 (99) 309 99 61


или написав мне в личные сообщения.